Hovslagare i Lerberget

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lerberget - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lerberget som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lerberget. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lerberget för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lerberget enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lerberget

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lerberget som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lerberget. I Lerberget har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lerberget.

Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lerberget

I Lerberget finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lerberget.

Lerberget är ett tidigare fiskeläge i Väsby socken och nu ett område i södra delen av tätorten Höganäs i Höganäs kommun med cirka 2 700 invånare. Lerberget är beläget där Öresund möter Kattegatt. Orten var ursprungligen ett fiskeläge och namnet antas komma från en lerkulle nära hamnen.

Yta:
Invånarantal: 2700, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lerberget om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lerberget.

I Lerberget hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lerberget. Om du inte hittar någon hovslagare i Lerberget som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.