Hovslagare i Limhamn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Limhamn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Limhamn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Limhamn. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Limhamn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Limhamn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Limhamn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Limhamn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Limhamn. I Limhamn har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Limhamn.

Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Limhamn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Limhamn.

I Limhamn hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Limhamn. Om du inte hittar någon hovslagare i Limhamn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.