Hovslagare i Limhamn

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Limhamn - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Limhamn som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Limhamn. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Limhamn för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Limhamn enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Limhamn

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Limhamn som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Limhamn. I Limhamn har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Limhamn.

Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Tjörnevik Hovslageri o Smide
Villie 111
274 62 Rydsgård


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Limhamn

I Limhamn finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Limhamn om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Limhamn.

I Limhamn hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Limhamn. Om du inte hittar någon hovslagare i Limhamn som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.