Hovslagare i Lomma

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lomma - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lomma som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lomma. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lomma för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lomma enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lomma

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lomma som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lomma. I Lomma har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lomma.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lomma

I Lomma finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lomma om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lomma.

I Lomma hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lomma. Om du inte hittar någon hovslagare i Lomma som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.