Hovslagare i Lönsboda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lönsboda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lönsboda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lönsboda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lönsboda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lönsboda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lönsboda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lönsboda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lönsboda. I Lönsboda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lönsboda.

Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lönsboda

I Lönsboda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lönsboda.

Lönsboda är en tätort i Osby kommun i Skåne län, belägen cirka 20 kilometer öster om centralorten Osby, och en viktig serviceort i den östra kommundelen. Ortnamnet finns dokumenterat från 1584 som Lønnsboe. Förleden är trädslaget lönn och efterleden bod i plural form.

Yta: 228,31 hektar
Invånarantal: 1903, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lönsboda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lönsboda.

I Lönsboda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lönsboda. Om du inte hittar någon hovslagare i Lönsboda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.