Hovslagare i Ludvigsborg

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ludvigsborg - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ludvigsborg som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ludvigsborg. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ludvigsborg för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ludvigsborg enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ludvigsborg

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ludvigsborg som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ludvigsborg. I Ludvigsborg har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ludvigsborg.

Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ludvigsborg

I Ludvigsborg finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ludvigsborg.

Ludvigsborg är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Hörby kommun i Skåne län men även innefattande en del av Höörs kommun, belägen mellan Hörby och Höör öster om Ringsjön. I Ludvigsborg finns en Ica Nära-butik. Det finns även en friskola (F-9), ett fritids och ett dagis. Det finns bussförbindelse med Hörby och Höör.

Yta: 149,02 hektar
Invånarantal: 1041, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ludvigsborg om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ludvigsborg.

I Ludvigsborg hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ludvigsborg. Om du inte hittar någon hovslagare i Ludvigsborg som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.