Hovslagare i Lund

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lund - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lund som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lund. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lund för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lund enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lund

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lund som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lund. I Lund har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lund.

Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lund

I Lund finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lund om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lund.

I Lund hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lund. Om du inte hittar någon hovslagare i Lund som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.