Hovslagare i Önnestad

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Önnestad - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Önnestad som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Önnestad. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Önnestad för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Önnestad enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Önnestad

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Önnestad som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Önnestad. I Önnestad har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Önnestad.

Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV

Annons:

Hovslagarefakta om orten Önnestad

I Önnestad finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Önnestad.

Önnestad är en tätort i Kristianstads kommun och kyrkby i Önnestads socken i Skåne, belägen cirka 13 kilometer nordväst om Kristianstad. Grannskapet präglas av jordbruksnäringen, men i samhället finns också verkstadsindustri som Smekab AB, DB Schenker, Swerock (bergtäkt och betongstation) och Skanska (bergtäkt och asfaltverk).

Yta: 176,89 hektar
Invånarantal: 1378, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Önnestad om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Önnestad.

I Önnestad hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Önnestad. Om du inte hittar någon hovslagare i Önnestad som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.