Hovslagare i Örkelljunga

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Örkelljunga - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Örkelljunga som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Örkelljunga. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Örkelljunga för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Örkelljunga enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Örkelljunga

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Örkelljunga som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Örkelljunga. I Örkelljunga har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Örkelljunga.

A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Peterssons Hovslageri
Doktor Ströms v. 3 F
241 37 Eslöv


Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd

Annons:

Hovslagarefakta om orten Örkelljunga

I Örkelljunga finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Örkelljunga.

Örkelljunga är en tätort som är centralort i Örkelljunga kommun i Skåne län, belägen vid motorvägen E4. Örkelljunga är kyrkbyn i Örkelljunga socken och här ligger Örkelljunga kyrka. En del av tätorten ligger dock i Rya socken. Namnet är en modernisering av Øthknælyung från 1307. Efterleden innehåller ljung, 'ljunghed'.

Yta: 564,37 hektar
Invånarantal: 4818, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Örkelljunga om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Örkelljunga.

I Örkelljunga hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Örkelljunga. Om du inte hittar någon hovslagare i Örkelljunga som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.