Hovslagare i Osby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Osby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Osby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Osby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Osby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Osby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Osby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Osby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Osby. I Osby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Osby.

Thomsson Hovslageri & Körning AB
Gustavslund
241 62 Löberöd


Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad

Annons:

Hovslagarefakta om orten Osby

I Osby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Osby.

Osby är en tätort som är centralort i Osby kommun i Skåne län. Osby är beläget i norra Skåne, cirka 33 kilometer norr om Hässleholm, cirka 50 kilometer norr om Kristianstad och cirka 25 kilometer söder om Älmhult i Småland. Orten ligger vid sjön Osbysjön, vilken genomkorsas av Helge å några kilometer längre söderut.

Yta: 826,82 hektar
Invånarantal: 7157, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Osby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Osby.

I Osby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Osby. Om du inte hittar någon hovslagare i Osby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.