Hovslagare i Östra Ljungby

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Östra Ljungby - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Östra Ljungby som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Östra Ljungby. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Östra Ljungby för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Östra Ljungby enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Östra Ljungby

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Östra Ljungby som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Östra Ljungby. I Östra Ljungby har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Östra Ljungby.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Östra Ljungby

I Östra Ljungby finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Östra Ljungby.

Östra Ljungby är en tätort i norra delen av Klippans kommun och kyrkby i Östra Ljungby socken i Skåne, belägen vid motorvägen på E4:an mellan Åstorp och Örkelljunga. Här ligger bland annat Östra Ljungby kyrka, en naturbruksgymnasieskola, ett industriområde, en grundskola, en naturbruksgymnasieskola, en busstation, en nyöppnad mack vid namn Gulf...

Yta: 100,05 hektar
Invånarantal: 935, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Östra Ljungby om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Östra Ljungby.

I Östra Ljungby hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Östra Ljungby. Om du inte hittar någon hovslagare i Östra Ljungby som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.