Hovslagare i Oxie

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Oxie - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Oxie som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Oxie. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Oxie för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Oxie enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Oxie

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Oxie som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Oxie. I Oxie har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Oxie.

Stallgårdens Hovslageri
Fortunav. 11
212 91 MALMÖ


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Oxie

I Oxie finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Oxie.

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Oxie om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Oxie.

I Oxie hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Oxie. Om du inte hittar någon hovslagare i Oxie som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.