Hovslagare i Perstorp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Perstorp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Perstorp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Perstorp. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Perstorp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Perstorp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Perstorp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Perstorp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Perstorp.

Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Perstorp

I Perstorp finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Perstorp.

Perstorp är en tätort som är centralort i Perstorps kommun i Skåne län. I Perstorp finns Perstorps kyrka och Perstorp AB:s industrier. I Perstorp finns Perstorp Bälinge IK (PBIK) som bildades vid en sammanslagning år 2012 av Perstorps sportklubb och Bälinge Boll och Idrottsklubb.

Yta: 543,05 hektar
Invånarantal: 5665, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Perstorp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Perstorp.

I Perstorp hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Perstorp. Om du inte hittar någon hovslagare i Perstorp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.