Hovslagare i Skivarp

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skivarp - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skivarp som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skivarp. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skivarp för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skivarp enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skivarp

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skivarp som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skivarp. I Skivarp har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skivarp.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Ugglarps Gård
Gödmanstorpsv. 108
262 95 ÄNGELHOLM


Radell Bertil
Litografig. 7
262 63 ängelholm


A. Hovslageri
Aggarpsv. 390
266 94 MUNKA-LJUNGBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skivarp

I Skivarp finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skivarp.

Skivarp är en tätort i Skurups kommun och kyrkby i Skivarps socken på Söderslätt i Skåne. Skivarps kyrka är från 1100-talet. Skivarps gästgivargård tillkom på 1680-talet. Den nuvarande byggnaden härstammar från 1770-talet.

Yta: 125,92 hektar
Invånarantal: 1257, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skivarp om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skivarp.

I Skivarp hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skivarp. Om du inte hittar någon hovslagare i Skivarp som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.