Hovslagare i Svedala

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Svedala - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Svedala som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Svedala. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Svedala för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Svedala enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Svedala

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Svedala som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Svedala.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslagare Tommy Carlsson
Erik Palmqvists v. 1
233 42 Svedala

Annons:

Hovslagarefakta om orten Svedala

I Svedala finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Svedala.

Svedala är en tätort i Skåne och centralort i Svedala kommun, Skåne län, belägen 18 kilometer sydost om Malmö. Orten är belägen vid Ystadbanan och har en station. Motorvägen E65 passerar Svedala. SommarRocken Svedala är en ideell musikfestival som arrangeras av den ideella musikföreningen Svedala Musikers Unga RockFörening (S.M.U.R.F.)

Yta: 488,81 hektar
Invånarantal: 10627, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Svedala om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Svedala.

I Svedala hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Svedala. Om du inte hittar någon hovslagare i Svedala som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.