Hovslagare i Veberöd

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Veberöd - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Veberöd som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Veberöd. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Veberöd för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Veberöd enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Veberöd

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Veberöd som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Veberöd. I Veberöd har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Veberöd.

Persson Sven
Sjödikenv. 161
233 35 Svedala


Hovslageri Z Mm AB
Löndala 303
284 92 Perstorp


Olsson Sabine
Mellanv. 145
269 43 Båstad


Johan Gills Hovslageri
Byg. 14
288 33 VINSLÖV


Hovslageri Z
Löndala 303
284 92 Perstorp

Annons:

Hovslagarefakta om orten Veberöd

I Veberöd finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Veberöd.

Veberöd är en tätort i östra delen av Lunds kommun och kyrkby i Veberöds socken i Skåne, belägen i ett naturskönt område vid Romeleåsens fot och ungefär två mil från Lund. I Veberöd finns Veberöds kyrka, dessutom det två dagligvarubutiker, en ICA Nära-butik samt en COOP Konsum-butik. Andra affärer är en järnaffär, en pappershandel...

Yta: 267,12 hektar
Invånarantal: 4062, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Veberöd om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Veberöd.

I Veberöd hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Veberöd. Om du inte hittar någon hovslagare i Veberöd som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Skåne.