Hovslagare i Björkvik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Björkvik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Björkvik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Björkvik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Björkvik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Björkvik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Björkvik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Björkvik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Björkvik. I Björkvik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Björkvik.

Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA


Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping

Annons:

Hovslagarefakta om orten Björkvik

I Björkvik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Björkvik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Björkvik.

I Björkvik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Björkvik. Om du inte hittar någon hovslagare i Björkvik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.