Hovslagare i Björkvik

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Björkvik - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Björkvik som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Björkvik. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Björkvik för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Björkvik enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Björkvik

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Björkvik som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Björkvik. I Björkvik har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Björkvik.

Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA


Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping

Annons:

Hovslagarefakta om orten Björkvik

I Björkvik finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Björkvik.

Björkvik är en tätort i Katrineholms kommun och kyrkbyn i Björkviks socken, belägen vid sjön Yngaren. Kyrkan i Björkviks socken flyttades till byn Vedebys ägor 1875. Ännu i början på 1900-talet saknades någon ort med namnet Björkvik.

Yta: 95,75 hektar
Invånarantal: 492, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Björkvik om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Björkvik.

I Björkvik hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Björkvik. Om du inte hittar någon hovslagare i Björkvik som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.