Hovslagare i Flen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Flen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Flen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Flen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Flen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Flen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Flen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Flen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Flen. I Flen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Flen.

Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Flen

I Flen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Flen.

Flen är en tätort i Södermanland och centralort i Flens kommun, Södermanlands län. Flen ligger vid sjöarna Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Namnet Flen innehåller ett till dialektordet flen "bar, naken" bildat substantiv med betydelsen "kal berghäll, kalt berg" eller dylikt. Flens by ligger på en höjd, där berggrunden går i dagen.

Yta: 444,91 hektar
Invånarantal: 6229, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Flen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Flen.

I Flen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Flen. Om du inte hittar någon hovslagare i Flen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.