Hovslagare i Katrineholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Katrineholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Katrineholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Katrineholm. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Katrineholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Katrineholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Katrineholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Katrineholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Katrineholm. I Katrineholm har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Katrineholm.

Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping

Annons:

Hovslagarefakta om orten Katrineholm

I Katrineholm finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Katrineholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Katrineholm.

I Katrineholm hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Katrineholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Katrineholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.