Hovslagare i Strängnäs

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Strängnäs - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Strängnäs som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Strängnäs. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Strängnäs för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Strängnäs enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Strängnäs

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Strängnäs som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Strängnäs. I Strängnäs har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Strängnäs.

Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA


Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping

Annons:

Hovslagarefakta om orten Strängnäs

I Strängnäs finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Strängnäs.

Strängnäs är en tätort i Södermanland och centralort i Strängnäs kommun i Södermanlands län. Staden är belägen vid Mälarens södra strand, mellan Södertälje och Eskilstuna, och är biskopssäte för Strängnäs stift. Stadsbilden domineras av domkyrkan på Kyrkberget.

Yta: 653,10 hektar
Invånarantal: 12856, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Strängnäs om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Strängnäs.

I Strängnäs hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Strängnäs. Om du inte hittar någon hovslagare i Strängnäs som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.