Hovslagare i Valla

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Valla - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Valla som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Valla. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Valla för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Valla enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Valla

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Valla som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Valla. I Valla har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Valla.

Mårds Hovslageri
Hälleråd Björksta 1
643 95 VINGÅKER


Anders Hovslagare
L. Lövhulta Lövsta
635 07 Eskilstuna


Svenska Hovslagareföreningen
Ekeby Sjöstugan 1
642 96 Malmköping


Lindas Hovslageri
Galaxv. 23
646 92 GNESTA


Smederöds Hovslageri, AB
Mora Bolet
635 05 Eskilstuna

Annons:

Hovslagarefakta om orten Valla

I Valla finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Valla.

Valla är den näst största tätorten i Katrineholms kommun och är belägen omkring tio kilometer öster om Katrineholm och sexton km väster om Flen. Genom Valla passerar riksväg 55 / 57 samt Västra stambanan. Valla är idag främst en förort till Katrineholm. Järnvägen delar Valla. Delarna är Valla och Häringe.

Yta: 133,46 hektar
Invånarantal: 1517, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Valla om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Valla.

I Valla hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Valla. Om du inte hittar någon hovslagare i Valla som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Södermanland.