Hovslagare i Åkersberga

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Åkersberga - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Åkersberga som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Åkersberga. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Åkersberga för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Åkersberga enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Åkersberga

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Åkersberga som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Åkersberga.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga

Annons:

Hovslagarefakta om orten Åkersberga

I Åkersberga finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Åkersberga.

Åkersberga är en tätort i Uppland och centralort i Österåkers kommun, Stockholms län. 1901 byggdes en järnvägsstation vid Södra Roslags Kustbana på ett gärde som tillhörde gården Berga i Österåkers socken.

Yta: 1 626,69 hektar
Invånarantal: 28033, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Åkersberga om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Åkersberga.

I Åkersberga hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Åkersberga. Om du inte hittar någon hovslagare i Åkersberga som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.