Hovslagare i Älta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Älta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Älta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Älta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Älta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Älta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Älta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Älta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Älta. I Älta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Älta.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Älta

I Älta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Älta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Älta.

I Älta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Älta. Om du inte hittar någon hovslagare i Älta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.