Hovslagare i Älta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Älta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Älta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Älta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Älta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Älta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Älta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Älta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Älta. I Älta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Älta.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Älta

I Älta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Älta.

Älta är en tätort i Nacka kommun i Stockholms län, belägen i sydvästra delen av kommunen inom kommundelen Älta. Fram till 1625 var Älta gård ett frälsehemman som hade tillhört både säterierna Tyresö slott och Skarpnäck.

Yta: 331,75 hektar
Invånarantal: 9989, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Älta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Älta.

I Älta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Älta. Om du inte hittar någon hovslagare i Älta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.