Hovslagare i Älvsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Älvsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Älvsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Älvsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Älvsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Älvsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Älvsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Älvsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Älvsjö. I Älvsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Älvsjö.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Älvsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Älvsjö.

I Älvsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Älvsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Älvsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.