Hovslagare i Älvsjö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Älvsjö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Älvsjö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Älvsjö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Älvsjö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Älvsjö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Älvsjö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Älvsjö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Älvsjö. I Älvsjö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Älvsjö.

Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Älvsjö

I Älvsjö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Älvsjö.

Älvsjö är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Långsjö, Långbro, Solberga, Liseberg, Örby slott, Örby och Hagsätra samt till Snättringe i Huddinge kommun. Stadsdelen bildades 1926 och innefattade då dagens stadsdelar Fagersjö sjön Magelungen, Rågsved och Hagsätra.

Yta: 203 hektar
Invånarantal: 1061, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Älvsjö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Älvsjö.

I Älvsjö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Älvsjö. Om du inte hittar någon hovslagare i Älvsjö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.