Hovslagare i Bandhagen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bandhagen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bandhagen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bandhagen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bandhagen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bandhagen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bandhagen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bandhagen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bandhagen. I Bandhagen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bandhagen.

Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bandhagen

I Bandhagen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bandhagen.

Bandhagen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun, i stadsdelsområdet Enskede-Årsta-Vantör. Stadsdelen gränsar till Högdalen, Stureby och Örby. Bandhagen består till största delen av bostadsbebyggelsen av låghus som är byggda så att de bildar gårdar med mycket grönska. Här finns också en del punkthus som bryter av

Yta: 82 hektar
Invånarantal: 5 948, år 2011

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bandhagen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bandhagen.

I Bandhagen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bandhagen. Om du inte hittar någon hovslagare i Bandhagen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.