Hovslagare i Bergshamra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bergshamra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bergshamra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bergshamra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bergshamra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bergshamra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bergshamra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bergshamra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bergshamra. I Bergshamra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bergshamra.

Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bergshamra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bergshamra.

I Bergshamra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bergshamra. Om du inte hittar någon hovslagare i Bergshamra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.