Hovslagare i Bergshamra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Bergshamra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Bergshamra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Bergshamra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Bergshamra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Bergshamra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Bergshamra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Bergshamra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Bergshamra. I Bergshamra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Bergshamra.

Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Bergshamra

I Bergshamra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Bergshamra.

Bergshamra är en stadsdel i Solna kommun, Stockholms län. Den utgör den nordostliga delen av Solna kommun och gränsar i väster till Ulriksdal, i norr till Edsviken (med broförbindelse till Stocksund, Danderyds kommun), i öster till Lilla Värtan och i söder till Brunnsviken.

Yta: 160 ha
Invånarantal: 749, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Bergshamra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Bergshamra.

I Bergshamra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Bergshamra. Om du inte hittar någon hovslagare i Bergshamra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.