Hovslagare i Ekerö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ekerö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ekerö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ekerö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ekerö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ekerö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ekerö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ekerö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ekerö. I Ekerö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ekerö.

Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ekerö

I Ekerö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ekerö.

Ekerö är en tätort och centralort i Ekerö kommun på Mälaröarna. Ekerö, som är beläget på Ekerön i Östra Mälaren i Uppland i Stockholms län, är främst en bostadsort. Största arbetsgivare är kommunen. Pendling sker främst till Stockholm kommun. Ekerö centrum är ritat av Ralph Erskine och invigdes 1990. Innan dess var Träkvista ortens centrum.

Yta: 541,87 hektar
Invånarantal: 10 907, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ekerö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ekerö.

I Ekerö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ekerö. Om du inte hittar någon hovslagare i Ekerö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.