Hovslagare i Farsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Farsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Farsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Farsta. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Farsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Farsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Farsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Farsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Farsta. I Farsta har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Farsta.

L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Farsta

I Farsta finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Här finns det möjlighet att läsa mer om Farsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Farsta.

I Farsta hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Farsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Farsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.