Hovslagare i Hägersten

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hägersten - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hägersten som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hägersten. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hägersten för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hägersten enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hägersten

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hägersten som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hägersten. I Hägersten har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hägersten.

Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hägersten om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hägersten.

I Hägersten hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hägersten. Om du inte hittar någon hovslagare i Hägersten som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.