Hovslagare i Hägersten

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Hägersten - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Hägersten som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Hägersten. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Hägersten för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Hägersten enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Hägersten

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Hägersten som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Hägersten. I Hägersten har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Hägersten.

Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga

Annons:

Hovslagarefakta om orten Hägersten

I Hägersten finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Hägersten.

Hägersten är en stadsdel i Söderort i Stockholms kommun. Namnet på torpet Haegrasteen nämns första gång i ett brev från 1432. Området tillhörde Hägerstens gård, som avsöndrades från Årsta Gård 1763. Gården ligger vid Hägerstensbrinken 27–31, och den nuvarande byggnaden uppfördes cirka 1755.

Yta: 193 hektar
Invånarantal: 7636, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Hägersten om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Hägersten.

I Hägersten hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Hägersten. Om du inte hittar någon hovslagare i Hägersten som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.