Hovslagare i Huddinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Huddinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Huddinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Huddinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Huddinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Huddinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Huddinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Huddinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Huddinge. I Huddinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Huddinge.

Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Huddinge

I Huddinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Huddinge.

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här finns det möjlighet att läsa mer om Huddinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Huddinge.

I Huddinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Huddinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Huddinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.