Hovslagare i Järfälla

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Järfälla - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Järfälla som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Järfälla. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Järfälla för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Järfälla enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Järfälla

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Järfälla som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Järfälla. I Järfälla har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Järfälla.

Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Järfälla om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Järfälla.

I Järfälla hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Järfälla. Om du inte hittar någon hovslagare i Järfälla som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.