Hovslagare i Järfälla

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Järfälla - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Järfälla som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Järfälla. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Järfälla för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Järfälla enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Järfälla

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Järfälla som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Järfälla. I Järfälla har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Järfälla.

L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Järfälla

I Järfälla finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Järfälla.

Järfälla kommun är en kommun i Stockholms län. Centralort är Jakobsberg, som är en del av tätorten Stockholm. Det äldsta dokument där namnet Järfälla nämns är mer än 700 år gammalt, daterat 26 januari 1310. I dokumentet som är ett testamente upprättat av ärkebiskop Nils Kettilsson, testamenterar Ragnwald Ingesson

Yta: 63,03 km2
Invånarantal: 72 429, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Järfälla om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Järfälla.

I Järfälla hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Järfälla. Om du inte hittar någon hovslagare i Järfälla som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.