Hovslagare i Järna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Järna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Järna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Järna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Järna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Järna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Järna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Järna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Järna. I Järna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Järna.

Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Järna

I Järna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Järna.

Järna är den näst största tätorten i Södertälje kommun, Stockholms län. Den fungerar numera i hög grad som en förort till i första hand Södertälje och i andra hand Stockholm, men har också en egen lokal arbetsmarknad. Samhället växte upp vid Järna station på Västra stambanan, som öppnade 1861.

Yta: 393,19 hektar
Invånarantal: 6 377, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Järna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Järna.

I Järna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Järna. Om du inte hittar någon hovslagare i Järna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.