Hovslagare i Kista

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kista - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kista som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kista. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kista för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kista enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kista

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kista som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kista. I Kista har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kista.

Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kista

I Kista finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kista om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kista.

I Kista hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kista. Om du inte hittar någon hovslagare i Kista som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.