Hovslagare i Kungsängen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kungsängen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kungsängen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kungsängen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kungsängen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kungsängen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kungsängen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kungsängen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kungsängen. I Kungsängen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kungsängen.

Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kungsängen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kungsängen. Om du inte hittar någon hovslagare i Kungsängen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.