Hovslagare i Kungsängen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Kungsängen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Kungsängen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Kungsängen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Kungsängen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Kungsängen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Kungsängen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Kungsängen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Kungsängen. I Kungsängen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Kungsängen.

Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga

Annons:

Hovslagarefakta om orten Kungsängen

I Kungsängen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Kungsängen.

Kungsängen är en tätort i Uppland och centralort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, med drygt 9 000 invånare. Orten är belägen cirka 30 kilometer nordväst om Stockholm. Kungsängen ligger vid Mälaren och sydväst om E18. Församlingen och kyrkan har hetat Näs sedan medeltiden. Den 1 januari 1886 ändrades detta till Stockholms-Näs.

Yta: 362,57 hektar
Invånarantal: 9 382, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Kungsängen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Kungsängen.

I Kungsängen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Kungsängen. Om du inte hittar någon hovslagare i Kungsängen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.