Hovslagare i Lidingö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Lidingö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Lidingö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Lidingö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Lidingö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Lidingö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Lidingö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Lidingö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Lidingö. I Lidingö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Lidingö.

Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Lidingö

I Lidingö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Lidingö.

Lidingö är en tätort och centralort i Lidingö kommun, Stockholms län belägen på västra och centrala delen av ön Lidingö. Lilla Värtan, som skiljer Lidingö kommun från Stockholms kommun, är betydligt bredare på sitt smalaste ställe än de 200 meter som avgränsar tätorter från varandra.

Yta: 1 250,51 hektar
Invånarantal: 31561, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Lidingö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Lidingö.

I Lidingö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Lidingö. Om du inte hittar någon hovslagare i Lidingö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.