Hovslagare i Ljusterö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ljusterö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ljusterö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ljusterö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ljusterö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ljusterö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ljusterö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ljusterö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ljusterö. I Ljusterö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ljusterö.

Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ljusterö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ljusterö. Om du inte hittar någon hovslagare i Ljusterö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.