Hovslagare i Ljusterö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ljusterö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ljusterö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ljusterö. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ljusterö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ljusterö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ljusterö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ljusterö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ljusterö. I Ljusterö har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ljusterö.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ljusterö

I Ljusterö finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ljusterö.

Ljusterö, som ligger i Österåkers kommun, är den största ön i Stockholms skärgård som saknar broförbindelse med fastlandet. Ljusterö är förbundet med fastlandet via färjeleden Ljusteröleden. Ön ingår sedan 1869 i Ljusterö socken, från att tidigare varit uppdelad i Norra Ljusterö församling och Södra Ljusterö församling.

Yta: 6 205 ha
Invånarantal: 1 591, år

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ljusterö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ljusterö.

I Ljusterö hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ljusterö. Om du inte hittar någon hovslagare i Ljusterö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.