Hovslagare i Märsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Märsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Märsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Märsta. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Märsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 2 olika hovslagare i Märsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Märsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Märsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Märsta.

Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Märsta

I Märsta finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Märsta.

Märsta är en tätort samt centralort i Sigtuna kommun, Stockholm. Orten har drygt 24 000 invånare och goda kommunikationer genom att den ligger nära Arlanda flygplats, E4 och har en järnvägsstation. Märsta gästgivaregård, beläget vid nuvarande Forum var en viktig anhalt för postdiligensen mellan Uppsala och Stockholm.

Yta: 764,17 hektar
Invånarantal: 24 068, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Märsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Märsta.

I Märsta hittade vi totalt 2 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Märsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Märsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.