Hovslagare i Norra Sorunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Norra Sorunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Norra Sorunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Norra Sorunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Norra Sorunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Norra Sorunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Norra Sorunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Norra Sorunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Norra Sorunda. I Norra Sorunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Norra Sorunda.

Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga

Annons:

Hovslagarefakta om orten Norra Sorunda

I Norra Sorunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Norra Sorunda.

Sorunda socken i Södermanland ingick i Sotholms härad, ingår sedan 1974 i Nynäshamns kommun och motsvarar från 2016 Sorunda distrikt. Sorunda socken har medeltida ursprung. På 1600-talet utbröts Torö socken.

Yta: 145 km2
Invånarantal: 5 067, år 2000

Här finns det möjlighet att läsa mer om Norra Sorunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Norra Sorunda.

I Norra Sorunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Norra Sorunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Norra Sorunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.