Hovslagare i Norra Sorunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Norra Sorunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Norra Sorunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Norra Sorunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Norra Sorunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Norra Sorunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Norra Sorunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Norra Sorunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Norra Sorunda. I Norra Sorunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Norra Sorunda.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Norra Sorunda

I Norra Sorunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Norra Sorunda.

Sorunda socken i Södermanland ingick i Sotholms härad, ingår sedan 1974 i Nynäshamns kommun och motsvarar från 2016 Sorunda distrikt. Sorunda socken har medeltida ursprung. På 1600-talet utbröts Torö socken.

Yta: 145 km2
Invånarantal: 5 067, år 2000

Här finns det möjlighet att läsa mer om Norra Sorunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Norra Sorunda.

I Norra Sorunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Norra Sorunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Norra Sorunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.