Hovslagare i Ösmo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ösmo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ösmo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ösmo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ösmo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ösmo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ösmo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ösmo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ösmo. I Ösmo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ösmo.

Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ösmo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ösmo.

I Ösmo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ösmo. Om du inte hittar någon hovslagare i Ösmo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.