Hovslagare i Ösmo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Ösmo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Ösmo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Ösmo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Ösmo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Ösmo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Ösmo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Ösmo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Ösmo. I Ösmo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Ösmo.

Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Ösmo

I Ösmo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Ösmo.

Ösmo är en tätort i Nynäshamns kommun och kyrkbyn i Ösmo socken, belägen utmed Nynäsbanan och alltsedan sekelskiftet 1900 ett stationssamhälle. Ösmo ligger i anslutning till Riksväg 73 från Stockholm och Länsväg 225 från Södertälje.

Yta: 219,37 hektar
Invånarantal: 3911, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Ösmo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Ösmo.

I Ösmo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Ösmo. Om du inte hittar någon hovslagare i Ösmo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.