Hovslagare i Saltsjö-Boo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Saltsjö-Boo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Saltsjö-Boo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Saltsjö-Boo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Saltsjö-Boo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Saltsjö-Boo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Saltsjö-Boo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Saltsjö-Boo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Saltsjö-Boo. I Saltsjö-Boo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Saltsjö-Boo.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Saltsjö-Boo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Saltsjö-Boo. Om du inte hittar någon hovslagare i Saltsjö-Boo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.