Hovslagare i Saltsjö-Boo

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Saltsjö-Boo - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Saltsjö-Boo som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Saltsjö-Boo. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Saltsjö-Boo för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Saltsjö-Boo enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Saltsjö-Boo

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Saltsjö-Boo som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Saltsjö-Boo. I Saltsjö-Boo har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Saltsjö-Boo.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Saltsjö-Boo

I Saltsjö-Boo finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Saltsjö-Boo.

Boo är en tätort i Nacka kommun inom kommundelen Boo belägen på västra delen av ön Värmdö öster om Skurusundet. De äldsta kända namnen på Boo-trakten är Hargsö, Övre Orminge och Yttre Orminge, som under vikingatiden var tre separata öar.

Yta: 1 625,93 hektar
Invånarantal: 24 052, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Saltsjö-Boo om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Saltsjö-Boo.

I Saltsjö-Boo hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Saltsjö-Boo. Om du inte hittar någon hovslagare i Saltsjö-Boo som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.