Hovslagare i Skå

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skå - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skå som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skå. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skå för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skå enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skå

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skå som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skå. I Skå har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skå.

Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skå

I Skå finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skå om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skå.

I Skå hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skå. Om du inte hittar någon hovslagare i Skå som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.