Hovslagare i Skå

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skå - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skå som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skå. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skå för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skå enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skå

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skå som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skå. I Skå har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skå.

Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skå

I Skå finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skå.

Skå socken i Uppland ingick i Färentuna härad och är sedan 1971 en del av Ekerö kommun, från 2016 inom Färingsö distrikt. Skå socken ligger väster om Stockholm på södra Färingsö med Långtarmen i söder och Mörbyfjärden i öster. Socknen har odlad slättbygd som omväxlar med höjder speciellt i väster.

Yta: 19 km2
Invånarantal: 738, år 1952

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skå om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skå.

I Skå hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skå. Om du inte hittar någon hovslagare i Skå som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.