Hovslagare i Skärholmen

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Skärholmen - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Skärholmen som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Skärholmen. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Skärholmen för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Skärholmen enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Skärholmen

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Skärholmen som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Skärholmen. I Skärholmen har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Skärholmen.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Skärholmen

I Skärholmen finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Skärholmen.

Skärholmen är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Stadsdelen gränsar till Sätra och Vårberg, till Segeltorp, Kungens kurva och Vårby i Huddinge kommun samt till Ekerö kommun. Ytan uppgår till 189 hektar land och 4 hektar vatten. Skärholmen och Vårberg överfördes från Huddinge kommun 1963.

Yta: 189 hektar
Invånarantal: 8488, år 2014

Här finns det möjlighet att läsa mer om Skärholmen om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Skärholmen.

I Skärholmen hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Skärholmen. Om du inte hittar någon hovslagare i Skärholmen som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.