Hovslagare i Sköndal

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sköndal - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sköndal som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sköndal. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sköndal för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sköndal enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sköndal

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sköndal som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sköndal. I Sköndal har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sköndal.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sköndal

I Sköndal finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sköndal om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sköndal.

I Sköndal hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sköndal. Om du inte hittar någon hovslagare i Sköndal som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.