Hovslagare i Sköndal

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sköndal - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sköndal som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sköndal. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sköndal för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sköndal enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sköndal

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sköndal som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sköndal. I Sköndal har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sköndal.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sköndal

I Sköndal finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sköndal.

Sköndal är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun och ligger inom Farsta stadsdelsområde. Stadsdelen bildades 1926 och gränsar till Farsta, Hökarängen, Gubbängen, Skarpnäcks Gård, Orhem och Larsboda. I trakten finns gravfält som troligen härrör från före vikingatiden.

Yta: 307 ha
Invånarantal: 7585, år 2012

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sköndal om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sköndal.

I Sköndal hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sköndal. Om du inte hittar någon hovslagare i Sköndal som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.