Hovslagare i Sollentuna

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sollentuna - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sollentuna som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sollentuna. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sollentuna för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sollentuna enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sollentuna

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sollentuna som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sollentuna. I Sollentuna har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sollentuna.

Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sollentuna

I Sollentuna finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sollentuna.

Sollentuna kommun är en kommun i Stockholms län. Kommunförvaltningen är belägen i Tureberg (en del av tätorten Stockholm). Kommunens område motsvarar huvuddelen av Sollentuna socken och en mindre del av Spånga socken där Sollentuna och Spånga landskommuner bildades vid kommunreformen 1862.

Yta: 55,83 km2
Invånarantal: 70 251, år 2015

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sollentuna om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sollentuna.

I Sollentuna hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sollentuna. Om du inte hittar någon hovslagare i Sollentuna som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.