Hovslagare i Sorunda

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Sorunda - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Sorunda som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Sorunda. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Sorunda för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Sorunda enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Sorunda

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Sorunda som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Sorunda. I Sorunda har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Sorunda.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY

Annons:

Hovslagarefakta om orten Sorunda

I Sorunda finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Sorunda.

Sorunda är en tätort i Nynäshamns kommun bestående av flera mindre byar där även Sorunda kyrka ligger, sockenkyrka i Sorunda socken. Nära kyrkan ligger en tingshög.

Yta: 110,32 hektar
Invånarantal: 1 307, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Sorunda om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Sorunda.

I Sorunda hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Sorunda. Om du inte hittar någon hovslagare i Sorunda som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.