Hovslagare i Stenhamra

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Stenhamra - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Stenhamra som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Stenhamra. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Stenhamra för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Stenhamra enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Stenhamra

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Stenhamra som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Stenhamra. I Stenhamra har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Stenhamra.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Jb. Hovslageri
Prästgårdsallén 40 F
194 41 UPPLANDS VÄSBY


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA

Annons:

Hovslagarefakta om orten Stenhamra

I Stenhamra finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Stenhamra.

Stenhamra är en tätort i Ekerö kommun i Stockholms län på västra sidan av ön Färingsö i Mälaren. Mest känd är orten för sitt nedlagda stenbrott från 1800-talet med tillhörande brukssamhälle. I det nedlagda stenbrottet i gamla Stenhamra har en stor del av Stockholms gat- och kantsten brutits.

Yta: 290,85 hektar
Invånarantal: 3 336, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Stenhamra om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Stenhamra.

I Stenhamra hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Stenhamra. Om du inte hittar någon hovslagare i Stenhamra som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.