Hovslagare i Stockholm

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Stockholm - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Stockholm som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Stockholm. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Stockholm för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Stockholm enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Stockholm

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Stockholm som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Stockholm.

Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm

Annons:

Hovslagarefakta om orten Stockholm

I Stockholm finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Stockholm.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Det är Sveriges såväl som Nordens folkrikaste tätort. Stockholm började etableras 1187, enligt Visbyfranciskanernas bok till följd av att Svearikets dåvarande huvudort, Sigtuna, härjades av balter samma år.

Yta: 381,63 km2
Invånarantal: 1 372 565, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Stockholm om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Stockholm.

I Stockholm hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Stockholm. Om du inte hittar någon hovslagare i Stockholm som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.