Hovslagare i Tullinge

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tullinge - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tullinge som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tullinge. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tullinge för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tullinge enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tullinge

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tullinge som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tullinge. I Tullinge har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tullinge.

Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Henrik Johnssons Hovslageri
Skeppar Karls Gränd 4
111 30 Stockholm


Bridget Hovslagare
Fastvigsstigen 5 B
187 70 TÄBY


L8S Hovslageri
Elsarostigen 8
152 48 SÖDERTÄLJE

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tullinge

I Tullinge finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tullinge.

Tullinge är en del av Stockholms tätort och kommundel i Botkyrka kommun beläget mellan Tumba och Flemingsberg. Tullinge är omnämnt första gången i samband med att Clauus i þulunge, som troligen var en skrivkunnig bonde, 26 maj 1353 gjorde ett jordbyte i Botkyrka.

Yta: 45,4 km2
Invånarantal: 17 649, år 2013

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tullinge om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tullinge.

I Tullinge hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tullinge. Om du inte hittar någon hovslagare i Tullinge som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.