Hovslagare i Tumba

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tumba - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tumba som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tumba. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tumba för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tumba enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tumba

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tumba som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tumba. I Tumba har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tumba.

Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Brandts Hästskor AB
Travplan 10
163 43 Spånga


Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tumba

I Tumba finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tumba om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tumba.

I Tumba hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tumba. Om du inte hittar någon hovslagare i Tumba som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.