Hovslagare i Tumba

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tumba - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i närheten av Tumba som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i och i närheten av Tumba. När du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tumba för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan flera olika hovslagare i närheten av Tumba enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tumba

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i närheten Tumba som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tumba. I Tumba har vi för närvarande inga hovslagare registrerade utan rekommenderar att du kontakta någon av nedan hovslagare verksamma i samma län som Tumba.

R Svenssons Hovslageri
Sunnanå 37
186 95 VALLENTUNA


Mjs Hovslageri AB
Gamla Trostavägen 127
195 93 MÄRSTA


Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta


Torbjörn Hovslagare
Uppäng 102
195 94 Märsta


Huber Hovslageri, Paul
Storängstorget 37
184 30 åkersberga

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tumba

I Tumba finns det som numera bekant ingen registrerad hovslagare ännu, nedan hittar du en del allmän fakta om Tumba.

Tumba är en kommungränsöverskridande tätort, huvudsakligen belägen i Botkyrka kommun i Stockholms län men även innefattande en del av Salems kommun. Botkyrkadelen av tätorten utgör centralort i Botkyrka kommun och Salemdelen utgörs av kommundelarna Rönninge och Salem.

Yta: 1 773,53 ha
Invånarantal: 37 852, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tumba om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tumba.

I Tumba hittade vi ännu inga registrerade hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tumba. Om du inte hittar någon hovslagare i Tumba som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.