Hovslagare i Tungelsta

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Tungelsta - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Tungelsta som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Tungelsta. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Tungelsta för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Tungelsta enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Tungelsta

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Tungelsta som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Tungelsta.

Helena Gutås Hovslageri & Smide
Karlsrov. 56
137 57 Tungelsta

Annons:

Hovslagarefakta om orten Tungelsta

I Tungelsta finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Tungelsta.

Tungelsta är en del av tätorten Västerhaninge i Haninge kommun, Stockholms län. Det är tidigare fristående ort och omfattar områden som Krigslida, Hammarängen och Lillgården. Tungelsta gränsar i nordväst mot Hanvedens stora skogs- och strövområden, i nordost mot övriga Västerhaninge, i söder och väster mot jordbrukslandskap och olika skogsområden.

Yta:
Invånarantal: 4 257, år 2003

Här finns det möjlighet att läsa mer om Tungelsta om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Tungelsta.

I Tungelsta hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Tungelsta. Om du inte hittar någon hovslagare i Tungelsta som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.