Hovslagare i Väddö

Annons:
Erfarna och duktiga hovslagare i Väddö - här guidar vi dig till att hitta en bra hovslagare i Väddö som kan hjälpa din häst med hovar och hovvård. Dessa hovslagare har gott om erfarenhet när det gäller att arbeta med hästar i Väddö. Om du behöver anlita en hovslagare att komma på besök i ditt stall i Väddö för att verka och byta hästsko på din häst kan du nedan välja mellan 1 olika hovslagare i Väddö enligt nedan.
Annons:

Hovslagare i Väddö

Nedan följer vår lista över alla hovslagare i Väddö som du kan välja mellan när du behöver sko om din häst eller få annan typ av vård av din hästs hovar i Väddö.

Hovslagare Leif Jönsson
Salnövägen 115
764 92 Väddö

Annons:

Hovslagarefakta om orten Väddö

I Väddö finns det som numera bekant minst en verksam hovslagare, nedan hittar du en del allmän fakta om Väddö.

Väddö (Wäddö) är den norra delen av en ö i norra Roslagen (i Norrtälje kommun) och ligger cirka 10 mil nordost om Stockholm. Väddö ingår i Väddö socken som tillhör gamla Väddö och Häverö skeppslag. I söder övergår Väddö till Granö, Barnens ö (Lingslättö) och Björkö och i norr finns broförbindelse till Fogdö och Singö.

Yta: 12 790 hektar
Invånarantal: 3000, år 2010

Här finns det möjlighet att läsa mer om Väddö om du är intresserad av annat än information om hovslagare i Väddö.

I Väddö hittade vi totalt 1 olika hovslagare som du kan välja mellan när du behöver hjälp med hovarna på din häst i Väddö. Om du inte hittar någon hovslagare i Väddö som du vill ta hjälp av rekommenderar vi att du letar vidare efter andra hovslagare i Stockholm.